Transport doar 15 lei! Gratuit pentru comenzi de peste 200lei

Politica de Retur

Pentru a putea face retur te rugam sa ne anunti intentia ta, printr-un email la adresa contact@outletdemakeup.ro.

Outlet de Makeup Romania iti va confirma prin email, primirea formularului de retur, in termen de maxim 2 zile lucratoare.

Te rugam sa returnezi produsele intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: Str. Calea Bucuresti Nr. 107, Spatiul B 8, Incinta Centrul Comercial Carrefour, Brasov, impreuna cu formularul de retur completat si factura in care ai marcat produsele pe care le returnati.

In cazul in care doresti sa returnezi sau sa schimbi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 30 zile din momentul achizitiei. MAKEOVER PARIS ROMANIA va face tot posibilul ca schimbul sau returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine.

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:
1. Completezi Formularul de retur de mai sus si il trimiti la adresa de email contact@outletdemakeup.ro. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Cheama un curier de la  DPD (https://www.dpd.com/ro/ro/)  si trimite coletul pe adresa: Str. Calea Bucuresti Nr. 107, Spatiul B 8, Incinta Centrul Comercial Carrefour, Brasov.

Ulterior te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe adresa de email contact@outletdemakeup.ro.

Te rugam sa nu trimiti colete cu plata ramburs.

3. In momentul in care coletul ajunge la noi, iti returnam contravaloarea produsului achizitionat timp de maxim 14 zile in contul IBAN indicat in formularul de retur.

Cheltuielile de returnare si schimb a produselor sunt suportate de catre Makeover Paris Romania, in cazul in care greseala s-a produs din vina noastra, sau de catre tine in cazul in care doresti schimbarea sau returul din alte motive.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 4 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Telefon: (+40) 745 135 908

Email: contact@outletdemakeup.ro