Pentru a putea face retur te rugam sa ne anunti intentia ta, printr-un email la adresa retur@outletdemakeup.ro. 

OUTLET DE MAKEUP - Makeover Paris Romania iti va confirma prin email, primirea formularului de retur, in termen de maxim 2 zile lucratoare. 

Te rugam sa returnezi produsele intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: Coresi Shopping Resort  Brasov – Magazin Makeover, Str. Zaharia Stancu nr.1, Brasov – Romania, impreuna cu formularul de retur completat si factura in care ai marcat produsele pe care le returnati.

 

In cazul in care doresti sa returnezi sau sa schimbi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 30 zile din momentul achizitiei.  OUTLET DE MAKEUP - MAKEOVER PARIS ROMANIA va face tot posibilul ca schimbul sau returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine.

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:
1. Completezi Formularul de retur de mai sus si il trimiti la adresa de email retur@outletdemakeup.ro. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Cheama un curier de la  Fan Courier (https://www.fancourier.ro/)  si trimite coletul pe adresa: Coresi Shopping Resort  Brasov – Magazin Makeover, Str. Zaharia Stancu nr.1, Brasov.

Ulterior te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe adresa de email retur@outletdemakeup.ro.

Te rugam sa nu trimiti colete cu plata ramburs.

3. In momentul in care coletul ajunge la noi, iti returnam contravaloarea produsului achizitionat timp de maxim 14 zile in contul IBAN indicat in formularul de retur. 


Cheltuielile de returnare si schimb a produselor sunt suportate de catre OUTLET DE MAKEUP - Makeover Paris Romania, in cazul in care greseala s-a produs din vina noastra, sau de catre tine in cazul in care doresti schimbarea sau returul din alte motive.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 4 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Telefon: (+40) 745 135 908 

Email: sales@outletdemakeup.ro