Blog Makeover Paris

5 makeup-artists internationali de urmarit pe Instagram
88 vizualizari
News

De ce Instagram? Lumea frumoasă a makeup-ului este exprimată în poze memoriabile. Pozele memorabile aduc multe admirații și admiratori. Poate de aceea Instagramul a prins atât de bine în domeniul acesta al culorilor și al filtrelor. Deci, dragă makeup-artist, un cont de Instagram bine pus la punct este un must. Poate te inspiră acești 5 makeup-artists internaționali pe care noi îi urmărim cu interes și le dăm multe love-uri.

3 aplicații mobile gratuite pentru editare video
19 vizualizari
News

Probabil știi deja, dar îți spunem încă o dată. Contentul video este important pentru promovarea serviciilor de makeup. Venim în ajutorul tău! Îți recomandăm să descarci și să folosești aceste 3 aplicații mobile gratuite pentru editare video.

Makeup Challenge
9 vizualizari
News

Ești makeup-artist? Acceptă provocarea noastră și poți câștiga o masă de makeup profesională  în valoare de 1500 de lei. În plus, pe baza diplomei de makeup-artist, fiecare makeup artist care acceptă provocarea va primi un card de MUA cu  30% REDUCERE la fiecare comandă de pe www.makeoverparis.ro.

#selfiemakeoverparis
9 vizualizari
News

Te invităm să simți pasiunea pentru makeup pe care o punem în fiecare produs Makeover Paris! Vino și încearcă-ne! Vei descoperi produse de makeup care susțin și îmbracă forma pură a frumuseții feminine.

Ambasador Makeover Paris în 3 pași
25 vizualizari
News

Hey! Și tu ești pasionat de makeup?

MAI multă culoare cu Makeover Paris în luna mai!
4 vizualizari
News

Fainelor! Indiferent de vârstă, ne dorim să atragem privirile în momentul în care participăm la un eveniment, fie el balul bobocilor, nunta prietenei din copilărie sau botezul verișoarei. Cum facem asta? În luna mai îți dăm și noi o mână sau mai bine zis un ochi de ajutor :)

Buze perfecte cu Makeover Paris!
7 vizualizari
News

Buze conturate perfect în cel mai scurt timp? Îndrăznește să folosești un creion de buze Makeover Paris! ...